Reserves

Reserva ara

MILLOR PREU ONLINE

RESERVA ARA AL MILLOR PREU

Nombre de nits: X

Pagament directe a l'hotel

Reserveu ara mateix a Hotel Moremar i no pagueu fins l'arribada. El mitjà més còmode de reservar les seves vacances. No espereu més!

Sense càrrecs de gestió

Hotel Moremar no cargarà despeses adicionals durant la reserva. El que veieu és el que pagueu. Sense sorpreses d'última hora.

Reserva 100% segura

Fer la reserva a Hotel Moremar és segur al 100%. Posem en pràctica tots els mitjans necessaris afí de preservar la vostra privacitat.

DESTINACIÓ

Entorn

L'hotel organitza programes d'animació com ara salsa, karaoke, música en directe i discoteca. També podrà gaudir de bars, pubs, casino i espectacles de flamenc, en llocs propers de l'hotel.

Excursions

El servei de l’hotel organitza excursions a diferents llocs turístics com ara Barcelona, Museu Dalí, Monestir de Montserrat, Carcasona a França, el parc temàtic Port Aventura, el parc d’atraccions del Tibidabo, l’espectacle lluminòs de les fonts màgiques a Barcelona, el parc acuàtic Water World i Marineland entre d’altres. Si el que vol és realitzar d’altres activitats pel seu compte com ara buceig, esquí náutic, sport de vela, les excursions tenen una durada de 4 a 6 hores amb un preu que oscil.la entre 40 i 60 euros en funció de l’activitat escollida. Algunes excursions tenen degustació de vins i altres specialitats de la gastronomía local.

Spa

Si voleu gaudir de bones vacances relaxants els hi recomanem els serveis dels centres SPA ubicats a Lloret de Mar i llocs propers, en total podreu gaidir de més de 10 centresa SPA. La gran varietat de tractament de benestar i cosmètic els hi ajudaran per aconseguir la desconnexió integral de relax total.

Aigües termals Vichy Catalan

Per gaudir d'una experiència inobliable els hi recomenem la visita ineludible de les aigües termals Vichy Catalan a 30 minuts de viatge de l'hotel a Caldes de Malavella. La legendària aigua Vichy Catalan de reconeguda fama mundial per les propietats benèfiques, l'efecte favorable al cos, i l'excel•lent gust. Extreta a la profunditat de 2000 metres, l'aigua passa per 3 conductes fins a la planta d'embotellatge. La composició única de Vichy Catalan es formada a temperatura de 59°C. Enriquida amb diòxid de carbò és lliure de tota bactèria, serveix al tractament i prevenció de malalties del sistema circulatori, l'aparell digestiu, sistema respiratori, renal i orinari, també lluita contra l'estrès i la depressiò. Aprofiteu l'oportunitat de visitar les aigües termals i la marca Vichy Catalan.

Pels nens

Aprop de l'hotel, a 150 mts i escaix en el passeig marítim trobareu un parc infantil. La còmoda ubicació de l'establiment li permetrà passejar per la platja i gaudir de diferents diversions acuàtiques oferides al llarg del passeig marítim. Podreu viatjar en vaixell, anar als parcs acuàtics, el delfinari, o el Gnomo-Park, per la satisfacció dels més baixets.

Reserves

Reserva ara

RESERVA AL MILLOR PREU

RESERVA ARA AL MILLOR PREU

  • Habitació 1