Reserves

Reserva ara

MILLOR PREU ONLINE

RESERVA ARA AL MILLOR PREU

Nombre de nits: X

Pagament directe a l'hotel

Reserveu ara mateix a Hotel Moremar i no pagueu fins l'arribada. El mitjà més còmode de reservar les seves vacances. No espereu més!

Sense càrrecs de gestió

Hotel Moremar no cargarà despeses adicionals durant la reserva. El que veieu és el que pagueu. Sense sorpreses d'última hora.

Reserva 100% segura

Fer la reserva a Hotel Moremar és segur al 100%. Posem en pràctica tots els mitjans necessaris afí de preservar la vostra privacitat.

RESTAURANT

El restaurant del Hotel MoreMar cuinem plats típics de la cuina mediterrània, i també d'altres gastronomies europees que destaquen per la seva senzillesa i sabor refinat. Peix, marisc, carn, llegums i arròs són nomès algunes de les especialitats gastronòmiques. En el lluminòs salò menjador podrà gaudir d'aquests plats en un ambient acollidor.

La cuine mediterrània és sana i plena de sabor, remarcable a la diversitat de verdures i fruites tanmateix l'us de productes de la terra com ara el pebrot, l'all, la ceba, les olives i el vi, ingredients que sumen un gust únic als plats. Per acabar dir que oferim un eventall variat de fruites del temps, postres casolans i gelats. Tot regat amb els millors vins de la terra que feran les delícies dels comensals.

Hotel MoreMar compta amb un bar acollidor. Gaudeix de la seva terrassa a tocar de la piscina. Lloc ideal per refrescar el dia tastant nostra deliciosa varietat de begudes: sangría, coctels, cafés i licors por tots els gustos. Totalment Recomenat!

Horari Buffet Lliure del Restaurant:

Desdejuni: 08:00 - 10:00
Esmozar: 13:00 - 14:30
Sopar: 19:30 - 21:30

Horari Bar: 11:00 - 23:00

Reserves

Reserva ara

RESERVA AL MILLOR PREU

RESERVA ARA AL MILLOR PREU

  • Habitació 1